domingo, 26 de janeiro de 2014

Food and Nutrition

Segundo dados da ONG Banco de Alimentos, a casca da abóbora tem 104% mais proteína, 120% mais fibras e 54,5% mais potássio do que sua polpa. Enquanto a rama da cenoura tem 306% mais proteína do que ela em si e quase 190% a mais de fibras. 

No caso das frutas, a disparidade é ainda maior: a casca da melancia, por exemplo, tem 388% a mais de potássio do que sua polpa. O potássio é um importante nutriente que auxilia no controle da pressão sanguínea, na formação dos nervos e na prevenção de câimbras.






According to the NGO Food Bank, the shell of the pumpkin has 104% more protein, more fiber and 120% 54.5% more potassium than its pulp. While raw carrot has 306% more protein than it itself and almost 190% more fiber. 


In the case of fruits, the disparity is even greater: the watermelon rind, for example, has 388% more potassium than its pulp. Potassium is an important nutrient that helps to control blood pressure, the formation of the nerves and the prevention of cramps.